• banner1-1
  • banner2-1
Ningbo HanLong Ningbo HANLONG Imp. & Exp. Trading Company

Ningbo HANLONG Imp. & Exp. Trading Company iki diadegaké adhedhasar asli Ninghai SIMING Karet Hose Factory. We iku siji saka manufaktur sing specialized ing baris saka beton selang pump karet karo akeh taun pengalaman, lan wis nampa dhuwur-ajining diri, kualitas apik lan paling layanan sawise-sales. Saiki, perusahaan anyar kita wis specialized ing Manufaktur & ngekspor spare parts pump konkrit, kayata hoses karet, kopling, gaskets, pipo delivery, piston karet, pumping silinder, etc.

Our company is located in kutha Ningbo, kang siji saka port paling gedhe - Beilun. Lan uga, bab 300 kilometer adoh saka China Center Ekonomi - Shanghai.

Kejabi, perusahaan kita wis Sajarah dawa. Our company iki diadegaké ing taun 2009, Iku wis 8 years.And produk kita duwe kualitas dhuwur, supaya akeh perusahaan kaya milih produk perusahaan kita.

    Hubungi kita

    • Address: No.207 Qiantong Industrial Zone, Ninghai County, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, China.
    • Tel: 86-574-65372558
    • E-mail: info@nbhltrade.com
    • Situs web: http://www.nbhltrade.com
    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag