• banner1-1
  • banner2-1
Ningbo HanLong Ningbo HANLONG Imp. & Exp. Trading Company

Ningbo HANLONG Imp. & Exp. Trading Company didirikan dumasar kana aslina Ninghai SIMING karét selang Kilang kitu. Kami salah sahiji pabrik anu husus dina garis tina beton selang pompa karét kalawan sababaraha taun pangalaman, sarta geus narima tinggi-reputasi, kualitas alus tur pangalusna jasa saatos-jualan. Ayeuna, parusahaan anyar kami anu husus di manufaktur & exporting suku cadang pompa beton, kayaning hoses karét, gandeng, gaskets, pipa pangiriman, pistons karét, ngompa silinder, jsb

parusahaan urang aya di kota Ningbo, nu boga salah sahiji palabuhan pangbadagna - Beilun. Sarta ogé, kira 300 kilométer jauh tina Cina Center Ékonomi - Shanghai.

Sagedengeun ti eta, parusahaan urang ngabogaan sajarah panjang. parusahaan urang didirikan dina 2009, Hayu urang geus 8 years.And produk urang boga kualitas luhur, jadi loba pausahaan hoyong milih produk parusahaan urang urang.

    Taros Kami

    • Alamat: No.207 Qiantong Industrial Parabot, Ninghai County, Ningbo Kota, Propinsi Zhejiang, Cina.
    • Tel: 86-574-65372558
    • Surélék: info@nbhltrade.com
    • Website: http://www.nbhltrade.com
    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key